InCo Ba novice

InCo gibanje, Intervju z mag. Violeto Bulc o InCo knjigi The magic of contribution, 2.10.2013 ob 17.uri

Intervju v živo z mag. Violeto Bulc o nastanku InCo knjige z naslovom The magic of contribution in izkušnjah preteklih 7 let si lahko ogledate 2. oktobra ob 17.00 uri na http://new.livestream.com/zivo/TheMagicofContribution.

Violeta pravi: Please put it in your calendar - live streaming of "The Magic of Contribution": http://new.livestream.com/zivo/TheMagicofContribution. Let's connect and share... all the links of a similar nature of people that will join us will be added to the Internet channel node.

OpenLab, Nagradni natečaj za najboljšo idejo za aplikacijo za NetBox, Android in iPhone/iPad, junij 2011

OpenLab vabi k sodelovanju na nagradnem natečaju za najboljšo idejo za aplikacijo na platformah:
• NetBox – razvoj na odprtokodni platformi XBMC za prikaz multimedijskih vsebin ( nagrada 750,00 € )
• Android – razvoj na odprtokodni platformi za podporo pametnim telefonom ( nagrada 350,00 € )
• iPhone, iPad – razvoj na mobilni terminalni opremi proizvajalca Apple ( nagrada 350,00 € )
Na natečaj lahko prijavite samo idejo za aplikacijo ali že izdelano aplikacijo. K sodelovanju na natečaju so vabljeni osnovnošolci in srednješolci ter mladi do 20. leta starosti iz vse Slovenije. Dodatne informacije OpenLab natečaj.

Podelitev InJo nagrade, oddaja Odmevi, 21.4.2011

V Oddaji odmevi je od 36 minute dalje omenjena tudi podelitev InJo nagrade 2011, ki jo je za prispevek v oddaji Prava Ideja! gost Peter Florjančič prejela Edita Cetinski.

InCo gibanje, Podeljene InJo in InJo Ba. nagrade 2011, 21. april 2011

Na mednarodni InCo konferenci 2011 so bila podeljena tudi InJo priznanja in nagrada za inovacijsko novinarstvo in komuniciranje za javne medije ter InJo Ba. priznanja za študentske prispevke. Glavno InJo nagrado za javne medije, obisk InJo konference na Stanforski univerzi v maju 2011, je prejela Edita Cetinski s prispevkom v oddaji Prava ideja! gost Peter Florjančič. Ogledate si lahko tudi seznam ostalih nagrajencev.

InCo gibanje, Mednarodna InCo konferenca 2011, 21.april 2011

InCo gibanje je uspešno izpeljal Mednarodno InCo koneferenco 2011, katere se je udeležilo preko 100 udeležencev iz 6ih držav. Prve slike z dogodka si lahko ogledate v Fotogaleriji. Podeljena so bila priznanja InJo/InCo za kakovostne pisne in video prispevke. Ogledate si lahko tudi seznam letošnjih nagrajencev InJo nagrade 2011.

InCo gibanje, podaljšan rok za oddajo InJo študentskih prispevkov, april 2011

InCo gibanje je podaljšalo rok za oddajo InJo študentskih prispevkov, in sicer na 4. april 2011.

Challenge Future izziv 2011, februar 2011

Challenge Future je mednarodni natečaj, namenjen mladim med 18. in 30. letom starosti. V letošnjem letu je tema natečaja "fun", pri čemer je glavni namen tekmovanja iskanje novih idej in rešitev za fun@learning, fun@working, fun@volunteering, fun@discovering in fun@preserving.

Razpisana InJo nagrada 2011 za študente

Objavljen je razpis za InJo nagrado 2011 za študente. Pokrovitelj InJo nagrade za študente je organizacija ŠOU Ljubljana. Zavod YPSILON je v sklopu InCo gibanja koordinator nagrade.

Trimove raziskovalne nagrade, januar 2011

Družba Trimo letos že desetič zapored razpisuje natečaj za najboljša raziskovalna dela. Diplomske, specialistične in magistrske naloge ter doktorske disertacije lahko avtorji prijavijo od 27. januarja do 15. marca letos.

Natečaj M:Windows Phone 7, Microsoft in Mobitel, januar 2011

Microsoft in Mobitel organizirata nagradni natečaj M za izbor najboljših slovenskih aplikacij za mobilne telefone Windows Phone 7.