Vabljeni v InCo Gibanje 2012 - odkrivamo novo obdobje Intuicije

Spoštovane soustvarjalke in soustvarjalci InCo vibracij:

5 let uspešnega in izjemno bogatega sodelovanja je za nami. Inovativnost je v slovenskem prostoru zavibrirala, mediji so jo posvojili kot zanimivo temo. Še več, inovativnost je postala ozaveščen gospodarski in družbeni vzvod razvoja posameznika, organizacij in družbe kot celote. Zato je čas, da jo tudi mi vsi vgradimo v svoje osebne in profesionalne tokove in jo z visoko stopnjo odgovornosti razvijamo dalje. V okviru InCo gibanja bomo občasno še organizirali dogodke na temo inovacijskega komuniciranja, razvoja inovativnih ekosistemov in vzdrževali spletne strani. Zato vas vabim, da na InCo strani objavljate zanimive dogodke vezane na inovativnost, se na njih odzivate in še naprej soustvarjate višjo stopnjo zavesti na temo horizontalnih povezovanj in prebujanja ustvarjalnih nabojev.

InCo gibanje pa odpira novo temo - INTUICIJA.

V naslednjih letih bomo poskusili razumeti vlogo intuicije pri razvoju inovacijskih ekosistemov, pri ustvarjanju vrednosti, pri razvoju odgovorne družbe in prebujanju potencialov posameznika. Upam, da nas bo tudi ta pot plemenitila, nas krepila, nam odpirala zanimive svetove in nas še bolj povezala s sabo in vsem kar vibrira okoli nas. Kvantna fizika, biologija, astrologija so naredile ogromne korake v širino, globino in bistvo odnosov med delcem in celoto, med jedrom in okolico, med zavednim in nezavednim, med evolucijo in manifestacijo trenutka. Čas je, da vsa ta čudovita spoznanja in vedenja integriramo v percepcijo ljudi in nas vse skupaj povabimo, da spremenimo, prilagodimo ali nadgradimo naša prepričanja, vzorce dojemanja. Da skupaj vstopimo v novo realnost, v novo zavest, ki bo veliko bolj svetla, vključujoča, srečnejša in v povezavi s celoto.

V prilogi je pristopna izjava za individualno članstvo in pristopna izjava za podjetja sponzorje v novem valu. Priložen je tudi dokument o načinu delovanja in urnik dogodkov za leto 2012.

Se veselim novih prebojev, modelov, objemov in navdušujočih trenutkov,

Violeta

PriponkaVelikost
INCO PRAVILA 2012.pdf211.04 KB
INCO PROGRAM DELA 2012.pdf181.49 KB
INCO PRISTOPNA IZJAVA 2012 individualno.pdf56.85 KB
INCO PRISTOPNA IZJAVA 2012 podjetja.pdf83.49 KB