InCo gibanje za inovativni preboj Slovenije
InCo gibanje je gibanje za inovativni preboj, katerega namen je spodbujanje aktivnega medstrukturnega dialoga in razvoj cvetočega planeta v podporo novi eko civilizaciji. Ključen vzvod InCo gibanja je inovacijsko komuniciranje, saj omogoča prenos znanj ter izkušenj na osnovi odprtega dialoga tako znotraj posameznih deležnikov kot tudi med njimi (Članstvo: prijavnica za članstvo, partnerji, pokrovitelji; Pravila delovanja: pravilnik InCo gibanja). Ključni vsebinski poudarek je na uspešni integraciji inovativnosti, intuicije in sistemskih pristopih.


InCo sistemski pristopi


InCo gibanje v letu 2013/2014 s svojimi aktivnostmi raziskuje potenciale SISTEMSKIH PRISTOPOV za razvoj posameznika, organizacij in skupnosti.


InCo intuicija


InCo gibanje je v letu 2012 pričel z raziskovanjem nove teme - INTUICIJA. Z namenom razumevanja vloge intuicije pri razvoju inovacijskih ekosistemov, pri ustvarjanju vrednosti, pri razvoju odgovorne družbe in prebujanju potencialov posameznika.


InCo inovacija


InCo gibanje je v letih 2006 - 2013 raziskoval področje INOVATIVNOSTI. Glavno gonilo InCo gibanja v tem obdobju so bili programi oz. področja delovanja InCo gibanja. Organizirane so bile številne domače in mednarodne konference ter podeljene številne nagrade (InJo nagrade) za inovacijske in inovativne prispevke.


Aktualno


Spletna stran III. Strokovnega srečanja: Od inspiracije do inovacije (Izkustvena konferenca skozi 12 tehnik)
Povabilo v InCo gibanje
Knjižnica modelov sistemskih pristopov
InCo publikacije

Arhiv dogodkov