Ljubezen za Slovenijo, vsak meditira sam

Datum: 
9.5.2014 (18:00 - 18:45)

Ker sta razvoj in napredek sestavni del evolucije na vseh področjih življenja, nam je stvarstvo za tretjo meditacijo, ki zaokrožuje iniciativo Ljubezni za Slovenijo, pripravilo nov izziv. To pot nas informacije in energija svetlobe spodbuja še k enem koraku več na poti v zrelost in sicer individualni meditaciji. Kar pomeni, da vsak meditira sam in to v petek, 9.maja 2014 od 18.00 do 18.45.

Letošnje pomladno obdobje je iz energijskega vidika zelo specifično, ponuja izjemno priložnost čiščenja. To je tudi odličen čas za samostojno delo na sebi. Očiščen posameznik lahko družbi veliko več doprinese kot sicer. 9.maja lahko vsak sam bistveno več naredi, kot bi v tem času lahko skupinsko.

Največji rezultat lahko dosežemo ob popolni predanosti in hkrati individualnem delu. Taksna meditacija zahteva ogromno mero zaupanja in še več sodelovanja, saj presegamo njegov materialni vidik - druženje. Očitno smo že zreli za takšno vrsto premika, da lahko kolektivno - ob istem času in hkrati individualno - vsak zase, delamo za skupen cilj - dobrobit Slovenije.

V priponki je nekaj priporočil za meditacijo.

PriponkaVelikost
Priporočila za meditacijo 9. maj.pdf186.34 KB
Ljubezen za Slovenijo 9.maj_.pdf1.56 MB